Despre Implanturile Dentare Camlog

 

poza fabrica camlog

Calitatea se naște din dialog

CAMLOG este un furnizor de vârf pentru produse și sisteme pentru implantologie și protetică dentară. Sistemele de implanturi Camlog® sunt caracterizate printr-un număr ideal de componente și printr-o manipulare ușoară și eficientă. Fideli acestor principii și în ceea ce privește sistemul de implanturi CONELOG® cu conexiune conică implant-bont, prin comunicarea permanentă cu utilizatorii sistemelor de implanturi și prin implementarea cerințelor lor, Camlog® oferă o gamă largă de servicii customizate pentru nevoile medicilor și tehnicienilor utilizatori. Specialiștilor în stomatologie și chirurgie orală și maxilofacială le este oferit sistemul de educație continuă certificată, furnizată de speakeri de renume. Începătorilor în implantologie le este pusă la dispoziție participarea la intervenții cu implant realizate de implantologi cu experiență și, prin intermediul unui media center, le sunt furnizate materiale informative destinate pacienților și utilizatorilor.

 

FILOZOFIA CAMLOG
De la practică- pentru practică

poza filozofie camlog

 

Misiunea Camlog®

Camlog® este considerat un furnizor premium de sisteme, concepte și servicii din domeniul stomatologiei implantare. În dezvoltarea produselor și serviciilor Camlog® este avut în vedere aportul semnificativ de plusvaloare, care să aducă clienților avantaje față de produsele competitorii.

Sistemele Camlog® de implanturi se disting prin funcționalitatea lor universală, printr-un număr minimal de componente de sistem, prin ușurință în manipulare și prin timpi de tratament reduși.

Ca și companie Camlog® acționează în concordanță cu principiile eticii și responsabilității sociale față de angajați și de partenerii de afaceri.

 

 

 

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Construit prin propriile abilități

poza r&d camlog

Cercetarea și Dezvoltarea- bazele succesului Camlog®

Succesul în piața de implantologie depinde de capabilitățile proprii de cercetare și dezvoltare ale producătorului de implanturi. De aceea Camlog® acordă o mare importanță dezvoltării independente, în facilitățile proprii, a produselor certificate științific.

Cercetarea și dezvoltarea sunt realizate în cadrul companiei CAMLOG Biotechnologies GmbH din Basel/Elveția. Cercetătorii și dezvoltatorii Camlog® lucrează la noi soluții pentru implanturile dentare și pentru accesoriile și instrumentele chirurgicale destinate implantologiei, astfel îmbunătățind și dezvoltând continuu produsele CAMLOG pe baza celor mai noi descoperiri din știință și tehnologie.

Cercetarea și dezvoltarea se concentrează pe manipularea ușoară a produselor CAMLOG, pe utilizarea materialelor biocompatibile pentru producția lor, pe atingerea excelenței în producție și pe asigurarea controlului de calitate al produselor în interesul siguranței utilizatorului și pacientului.

 

 

 

PRODUCȚIA
O bază solidă pentru creștere sustenabilă

poza productie camlog

Calitate de cea mai înaltă clasă
Având peste 280 de angajați calificați, o infrastructură ultramodernă și hale de producție printre cele mai avansate, ALTATEC GmbH din Wimsheim lângă Stuttgart/Germania asigură continuarea poveștii de succes CAMLOG în anii ce vin. Încă din faza de proiect, cel mai mare accent a fost pus pe construcția unor hale de producție care nu numai că îndeplinesc toate cerințele și reglementările din domeniul legislației dispozitivelor medicale, dar se conformează și criteriilor internaționale- în special strictelor reglementări americane. Procesele de fabricație de înaltă tehnologie și asigurarea constantă a calității garantează un nivel consecvent înalt al calitătii produselor Camlog®.

Filozofia Camlog® despre consecvență în calitate a fost confirmată în mod repetat prin certificarea în sistemele de calitate sub standardele EN ISO 13485 și EN ISO 9001, precum și prin respectarea Directivei Europene 93/42/EWG pentru dispozitivele medicale.

Grija față de mediu
La CAMLOG responsabilitatea față de mediul înconjurător nu este doar o intenție, ci și o parte integrantă a activității. Halele de producție au fost construite și funcționează în conformitate cu toate standardele de protecție a mediului în vigoare. Aerul evacuat din zona de producție, de exemplu, este folosit pentru generarea căldurii.

 

 

 

MANAGEMENTUL CALITĂȚII
Respectarea standardelor internaționale

poza management calitate camlog

Calitatea Camlog® nu este o coincidență
ALTATEC GmbH, unitatea de producție a grupului CAMLOG, este supusă regulilor asigurării calității sub standardul EN/ISO 13485 în fiecare din etapele de producție. Standardul specifică  în detaliu toate criteriile care trebuie îndeplinite prin schema de asigurare a calității în companie. Fără îndoială, produsele și dispozitivele medicale trebuie să îndeplinească anumite cerințe stricte.

În ceea ce privește performanța de produs și siguranța pacientului, produsele Camlog® sunt conforme cu cerințele esențiale definite prin legislația și directivele europene referitoare la dispozitivele medicale. Pe lângă EN/ISO 13485, ALTATEC GmbH este de asemenea certificată corespunzător BL93/42EWG pentru produsele medicale.

Managementul calității ALTATEC GmbH este îndeplinit de o echipă cu experiență ce asigură inspecțiile și documentarea tuturor produselor Camlog® în diferite stagii de producție. În managementul calității la ALTATEC GmbH, personalul cu înaltă calificare asigură audituri interne și externe. Managementul calității nu este static ci orientat spre proces, iar asigurarea calității se face cu privire spre viitor. Calitatea produselor Camlog® este controlată permanent  prin teste pe termen lung făcute în locațiile proprii, cu echipament propriu.