Sistemul de implanturi dentare iSy

 

logo implant dentar isy

  • Cum ar fi să aveți un sistem de implanturi dentare care poate face aproape orice?
  • Cum ar fi să deschideți cutia implantului dentar și înauntru să găsiți tot ce este necasar?
  • Cum ar fi să aveți disponibil pe aceeași platformă trei diametre, patru lungimi și două înălțimi gingivale?
  • Cum ar fi ca procesul implantologic să fie super ușor, scutind efort, timp și bani?
  • Cum ar fi ca sistemul de implanturi dentare să fie complet compatibil cu CEREC®?

 

Implant Division SRL este unic importator și distribuitor CAMLOG în România.

 

Bine ați venit la iSy

iSy este sistemul nostru de implant din cea mai nouă generație- inteligent, simplu și de încredere. Acest fapt este sugerat de numele său și poate fi experimentat în fiecare caz; un design redus al sistemului, care vă oferă avantajul unei proceduri de lucru unice.

În plus, beneficiați de un raport cost-eficiență de neegalat pentru fiecare din cazurile dumneavoastră, sprijinit de calitatea Camlog.

 

Sistemul de implanturi dentare iSy

iSy este sistemul de implant simplu, cu structură clară și logică, bazat pe calitatea demonstrată Camlog. Seturile All-in iSy oferă un plus real în performanță și includ numeroase componente care, în mod normal, ar trebui cumpărate separat.

Prin cele trei opțiuni de tratament diferite, lucrul cu iSy oferă mai multă flexibilitate și manipularea sa ușoară generează un flux mai eficient al operațiunilor.

 

poza versatilitate camlog

Versatilitatea sistemului
Sistemul de implanturi iSy își demonstrează talentele unice în numeroase indicații. Inteligența lui îi permite clinicianului să se concentreze pe ceea ce apare mai des în practica sa zilnică în implantologie.

poza calitate camlog

Design și calitate
Caracteristicile și înalta calitate a implanturilor iSy sunt ușor de văzut când sunt puse în practică. Isy este calitate produsă de Camlog și componentele sistemului sunt fabricate în Germania.

poza un click camlog

Totul într-un singur click
iSy vine în set complet cu tot ceea ce este necesar într-un caz de implantare. În același pachet cu implantul și cu baza de bont premontată, setul include o freză de unică folosință, un conformator gingival și două cape multifuncționale.

poza platforma camlog

O singură platformă
Implanturile iSy sunt disponibile în patru lungimi (7,3 mm, 9 mm, 11 mm și 13 mm) șî trei diametre (3,8 mm, 4,4 mm și 5 mm). Aceasta permite tratarea în siguranță a celor mai multe dintre indicații.

poza one shift camlog

Conceptul One-shift
iSy face ca procesul de vindecare transgingivală să fie mai ușor de manipulat și cu economie de timp. Având o singură manevră de schimbare de bont, fluxul operațiunilor rămâne simplu și perioada tratamentului se scurtează.

poza procese isy camlog

Procese ultra-simple
Restaurările standardizate sunt ușor și rapid de făcut. Componentele sunt inserate cu un singur click pe baza de bont pre-montată.

poza cerec isy camlog

CEREC®- calea iSy
iSy posedă o soluție inteligentă particulară pentru utilizatorii de CEREC®: scan adapterul și scanbody-ul sunt inserate simplu printr-un click pe baza de bont premontată, nu este nevoie de șurubelniță.

poza digital isy camlog

Viitorul este digital
Sistemul de implant iSy este conectat printr-o interfață de sistemul de proiectare Sirona CAD CEREC® și de procesele de fabricație ale scannerelor intraorale și de laborator.