Camlog - Implantul dentar Nr.1 în Germania!*

 

*conform vânzărilor

 

Implant Division SRL este unic importator și distribuitor CAMLOG în România.

 

 

 

poza r&d camlog

Calitate de cel mai înalt nivel

CAMLOG este un furnizor de vârf pentru sistemele și produsele comprehensive destinate implantologiei și proteticii dentare. Sistemele CAMLOG de implanturi dentar sunt caracterizate printr-un număr ideal de componente de sistem și prin proprietăți de manipulare ușoară și eficientă.

Producție ultra modernă

Facilitățile de producție CAMLOG, aflate în zona Stuttgart, Germania sunt dotate cu cea mai modernă infrastructură și peste 280 de angajați cu grad ridicat de calificare, instruiți în implementarea unor procese de producție de înaltă calitate, respectând standarde precum EN ISO 13485 EN ISO 9001 și Directiva Europeană 93/42/EWG privind disp. medicale.

 poza productie camlog

 

poza management calitate camlog

Peste 33 ani de istorie

Compania de implanturi dentare fondată de Dr Axel Kirsch în 1988 în Germania a lansat brandul CAMLOG în 1999. Obiectivul CAMLOG este de a furniza sisteme, concepte precum și servicii de implantologie orală premium. Implanturile dentare CAMLOG se disting prin funcționalitate, calitate, numărul mic de componente, ușurința utilizării și timpi reduși de aplicare a tratamentelor.