Perimucozita și Periimplantita

 

poza periimplantita perimucozita

Periimplantita și perimucozita reprezintă afecțiuni ale țesuturilor de suport dure și moi din jurul implanturilor dentare. Stadiul incipient se manifestă prin inflamarea și sângerarea țesuturilor moi (perimucozita), ulterior evoluând în pierderi osoase și exteriorizare de secreții purulente (periimplantita). Netratată corespunzător, poate obliga la explantare. În practica clinică aceste patologii sunt relativ recent apărute, iar metodele de tratament nu sunt încă cunoscute la scară largă.

Vă punem la dispoziție cele mai noi soluții dovedite științific, și în opinia noastră, unele dintre cele mai eficiente.

 

 

Concepte clinice perimucozită - periimplantită

 

Tratamente perimucozită - periimplantită

  • Perisolv, destinat terapiei inițiale în perimucozite, foarte bun efect adjuvat în îndepărtarea biofilmului: detalii (click)
  • hyaDENT BG: Promotorul regenerării naturale. Un produs ce accelerează vindecarea naturală, reduce inflamația și are de asemenea și acțiune bacteriostatică  detalii (click)

 

Profilaxie și post-chirurgical

  • Periuțele de dinți speciale Paro, utilizabile după igienizarea sau chirurgia pentru periiimplantită și perimucozită detalii (click)
  • O gamă largă de produse profilactice Paro, de la sistemul inovator Paro Slider, periuțe de dinți, periuțe interdentare și ape de gură, la ațe dentare și alte produse detalii (click)