poza afis lansare Neodent GM

 

GRAND Lansarea- "Grand Morse - Neodent's newest and greatest" este evenimentul de lansare a noii linii de implanturi dentare Neodent Grand Morse (click pentru pagina de produs)

Neodent- a doua cea mai mare companie de implanturi dentare din lume furnizează o gama largă de produse și servicii, contribuind zilnic la crearea de noi zâmbete. Anual, sunt vândute milioane de implanturi dentare, către peste 45000 de medici dentiști din zeci de țări. De asemenea, Neodent oferă și soluții educaționale internaționale, prin cursuri axate pe hands-on-uri și protocoale de încarcare imediată. Fondată în 1993, compania Neodent are o experiență de peste 25 de ani în proiectarea, dezvoltarea și producerea de implanturi dentare și componente aferente. Succesul se datorează filozofiei de bază a companiei- producerea de soluții de implantologie dentară testate și de calitate, dar în același timp accesibile unui număr mare de pacienți.

Evenimentul va acoperi: curs rapid de implantologie, hands-on, tehnici unice de chirurgie, studii de caz, prezentări, încărcare imediată

 

Data și locația

 

Lectori:

Dr Enric Pintado Boixados

Dr Pintado deține și lucreză în clinici din Barcelona și Manresa (Spain), și Andorra La Vella (Andorra) având ca specializare Chirugie și Protetică în Implantologia Dentara fiind certificat ca Doctor of Dental Surgery (DDS) de către U.O.D. (Universidad Odontológica Dominicana) în anul 1990.

A absolvit programul de "Master in Implant Surgery" la N.Y.U. (New York University) în 1991, la New York. În anul 1992 a abosolvit programul de rezidențiat ‘1 year residency program in Prosthetic Dentistry’ la Seattle University (Washington).

Domnul Dr Pintado este inventatorul și dezvoltatorul tehnicii unice PRED (pre-extraction drilling), o procedură pentru frezare pre-extracțională în scopul facilitării inserării implatului dentar și minimizării pierderilor osoase.Lizette Riley- Director, Regional Education Manager EMEA & emerging markets

Lizette lucrează în industria medicinei dentare de peste 28 ani, și a întrat în echipa grupului Straumann în urmă cu peste 16 ani.

Începând cu anul 2015, după o vastă experiență cu Neodent, Lizette a ocupă poziția curentă de Manager de Educație pentru Neodent.

Lizette este localizată la Sediul Straumanngroup în Basel

 

Limba evenimentului:

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, și se va oferi traducere în limba română

 

Program

Ziua 1- 9 noiembrie

17.00 Welcome from the team Peter Radqvist / Lizette Riley

17.20 Neodent History, philosophy: Grand Morse key benefits & portfolio overview Lizette Riley


18.30 Coffee Break

19.00 Implants & Immediate Loading: 100 % Predictable from single tooth to full Arch procedures ‘Save your patients time and make your clinic more cost effective’ Enric Pintaldo

20.30 Close of event


Ziua 2- 10 noiembrie

09.00 Welcome, Grand Morse Portfolio , proven concepts from the History Lizette Riley

10.40 Coffee Break ( 20 minutes )

11.00 Implants & Immediate Loading: The PRED Technique procedure deigned by speaker Dr Enric Pintaldo and this is a published technique for Drilling Procedures post extraction implant placement Enric Pintaldo

13.00 – 14.00 Lunch

14.00 – 14.45 Grand Morse Implants – step by step treatment protocols drill protocols, Implant design treatment concepts, surgical workflow. Lizette Riley (All)


14:45 Hands on Neodent GM implant - group 1 (All) [group 2 will be having a coffee break]

15.15 Hands on Neodent GM implant - group 2 (All) [group 1 will be having a coffee break]

15.30 – 16.30 Grand Morse restorative options treatment concepts and prosthetic workflows including digital workflows. From Implant healing to final restoration overview of the prosthetic abutments and tools to support the perfect results.
                       Single tooth options ( screw and cementable)
                       Bridge options ( screw and cementable )
                       Edentulous options

16.30 – 17.30 Clinical case reviews and tips and hints with prosthetics GM Neodent Enric Pintaldo

17.30 – 18.00 Neodent Innovation pipeline 2019 time for some new concepts. Lizette Riley
                       Marketing and practice promotion support material and Neodent Education courses

18.00 Q&A discussion close of the course

Ziua 1- 9 noiembrie

17.00 Bun venit din partea echipei Peter Radqvist / Lizette Riley

17.20 Neodent- Istorie și filozofie: Beneficii principale ale Grand Morse key benefits & vedere generală a componentelor Lizette Riley

18.30 Pauza cafea

19.00 Implanturile & Încarcarea Imediată: 100% Predictibil de la cazuri unidentare la edentații complete "Scutiți timpul pacienților dvs și creșteți eficiența clinicii dvs"’ Enric Pintaldo

20.30 Încheierea evenimentului


Ziua 2- 10 noiembrie

09.00 Bun venit, Protofoliul Grand Morse, concepte dovedite în timp Lizette Riley

10.40 Pauză de cafea (20 minute)

11.00 Implanturi & Încărcare Imediată: Tehnica PRED- procedură dezvoltată de lectorul Dr Enric Pintaldo. Aceasta este o tehnică publicată pentru Prodeduri de Frezare post extracție la plasarea de implanturi Enric Pintaldo

13.00 – 14.00 Prânz

14.00 – 14.45 Implanturile Grand Morse – protocoale de tratament și chirurgie pas cu pas, concepte de întocmire a planului de tratament, flux de lucru chirurgical Lizette Riley (Toți Lectorii)

14:45 Hands on Neodent GM implant - grupa 1 (Toți Lectorii) [grupa 2 va lua o pauză de cafea]

15.15 Hands on Neodent GM implant - grupa 2 (Toți Lectorii) [grupa 1 va lua o pauză de cafea]

15.30 – 16.30 Opțiuni restaurative Grand Morse, concepte de tratament și fluxuri de lucru protetice inclusiv fluxuri de lucru digitale. De la vindecarea implantului la restaurarea finală: vedere în ansamblu asupra bonturilor protetice și instrumentelor pentru obținearea unor rezultate perfecte.
                       Opțiuni unidentare (înșurubare și cimentare)
                       Opțiuni pentru punți (înșurubare și cimentare)
                       Opțiuni pentru edentații complete

16.30 – 17.30 Prezentare cazuri clinice, trucuri și sfaturi cu protetica Neodent GM Enric Pintaldo

17.30 – 18.00 Seria de inovații Neodent programate pentru 2019- e timpul pentru noi concepte. Lizette Riley
                       Materiale ajutătoare pentru marketing în cabinet și cursuri Neodent

18.00 Întrebari&răspunsuri. Încheiera evenimentului

 

Înscriere și participare:

Înscrierea este permisă doar profesioniștilor din domeniul medicinei dentare (medici stomatologi, manageri clinica, etc), și este gratuită.

Numărul de locuri este limitat.

Pentru înscriere vă rugăm sa completati formularul de inscriere (click pentru a deschide formularul)