Noi produse în portofoliul Implant Division SRL! hyaDENT, QuietOn și Paro

 

hyaDENT BG: Promotorul regenerării naturale

Poza header hyadent

hyaDENT BG este un gel concentrat cu acid hialuronic încrucișat și neîncrucișat, proiectat pentru uz exclusiv in domeniul medicinei dentare. Acidul hialuronic (AH), una din componentele principale ale matricei extracelulare este în mod natural prezent în corpul uman. Printre beneficiile hyaDENT BG se numără:

• Accelerază vindecarea țesuturilor, coordonează inflamația post-operatorie și accelerază neoangiogeneza
• Predictibilitate crescută a tratamentului prin stabilizarea coagulumului și susținerea regenerării tisulare
• Acțiune bacteriostatică și reducerea penetrării patogenilor

Implant Division SRL este unic importator și distribuitor hyaDENT BG în România.

 

 

 

QuietOn: un produs inovator destinat anulării active a zgomotelor în mediul medicinei dentare. Reduceți oboseala și stresul din cabinetul stomatologic!

Poza header quieton

Profesioniștii din domeniul medicinei dentare (medici dentiști, tehnicieni dentari, igieniști, asistente, etc) sunt expuși în mod constant zgomotelor din diferite surse. Multiple studii indică pierderea auzului în urma expunerii pe termen lung la zgomotele din mediul stomatologic. Cu toate astea, problema este adesea ignorată, pentru ca în timp apare obișnuirea cu zgomotele. Însă efectele negative rămân prezente.

Importat în premieră și exclusivitate de Implant Division SRL.

 

 

 

paro: Profilaxie Elvețiană Inovatoare

Poza header paro

paro reprezintă inovație elvețiană in domeniul îngrijirii dentare. Portofoliul de produse înglobează un sistem de profilaxie unic și cuprinzător.

Cu peste 50 de ani de experiență, produsele paro au devenit consacrate pe piața internațională. Inovația, durabilitatea și grija reprezintă principiile companiei paro și se reflectă în toate produsele. În portofoliul de produse puteți gasi:

 IMPLANT DIVISION SRL este unic importator și distribuitor al produselor paro în România.