Data: 15 Martie 2020 București


Începând din data de 1 Aprilie 2020, Implant Division va înceta relațiile contractuale cu Straumann Group.


În perioada ianuarie 2009- 31.3.2020 Implant Division a fost importator și distribuitor exclusiv Straumann și Neodent în România. Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să atingem volume semnificative, precum și să lansăm pe piața românească produsul regenerativ Emdogain și sistemul de implanturi dentare Neodent.

 

Viitorul produselor Straumann Group în România.
Începând cu data de 1 Aprilie 2020 Straumann Group va furniza prin filială directă distribuția exclusivă a produselor Straumann Group în România.
În prezent, Straumann Group a implementat un punct de distribuție în București și apreciem că vor lua toate măsurile pentru ca distribuția produselor să se desfășoare la standardele ridicate cu care sunteți obișnuiți.
Pentru ca dumneavoastră să nu intampinați nici un fel de intrerupere privind furnizarea produselor Straumann Group, până în data de 31.3.2020 vă vom asista în privința tranziției la noul furnizor.
Pe cei dintre dumneavoastră cu care colaborăm în condiții contractuale non-standard (contracte individuale, produse în custodie, etc) i-am contactat deja, sau urmează sa îi contactăm în scurt timp.


Viitorul Implant Division
Implant Division va funcționa în continuare ca distribuitor premium pe piața de stomatologie din România, furnizând restul produselor din portofoliu: Paro, Perisolv, Carisolv, QuietOn, HyaDENT, Frank Dental.
De asemenea, vom extinde portofoliul cu o nouă gamă de implanturi dentare premium, precum și cu alte produse. Detaliile exacte vor fi comunicate ulterior.