header webinar gratuit parodontologie

 

Cum tratați parodontita severa?

Noile date științifice arată că protocolul CLEAN&SEAL® oferă o opțiune rapidă non-chirurgicală care să acompanieze debridarea mecanică pe care o aplicați în prezent.

CLEAN®: Gelul de aminoacizi cu hipoclorit de sodiu (A2H) este un gel adjuvant la debridare, care este agresiv față de biofilm, eficient împotriva bacteriilor orale comune și care dizolvă țesutul de granulație, în acelasi timp fiind delicat cu țesuturile moi (doar 0,5% hipoclorit!).

SEAL®: După ce zona este curățată, gelul de acid hialuronic încrucișat (xHyA) etanșează punga parodontală de bacteriile orale comune, accelerând în același timp vindecarea țesuturilor moi și închiderea pungii.

Aceasta este strategia CLEAN&SEAL®: Perisolv 》Acțiune 60sec 》Debridare 》Clătire 》Repetare până când nu mai apar reziduuri 》hyaDENT BG.

 

Abstract

Webinarul va fi susținut de Prof Anton Friedmann, crecetător principal pentru CLEAN&SEAL® aplicabil în cazurile de periimplantite și parodontopatii, si va fi condus de Dr Thomas Gottwald, specialist de produs.

Acțiunea conceptului CLEAN&SEAL® va putea fi observată:

-imediat ce țesutul de granulație este dizolvat

-imediat ce țesutul moale capătă o culoare sănătoasă (1-2 săptămâni), nemaiexistând semne de inflamație/infecție

-imediat ce este observată creșterea nivelului osos, grație aplicării de HyaDENT BG la sfârșitul primei vizite și la vizita de control

 

Data și locație

 

Limba desfășurării

  • Engleză

 

Lectori

  • Prof Anton Friedmann - Șeful Catedrei de Parodontologie, Facultatea de Stomatologie, Universitatea Witten/Herdecke, crecetător principal pentru CLEAN&SEAL® aplicabil în cazurile de periimplantite și parodontopatii
  • Dr Thomas Gottwald - specialist de produs

 

Tarif și inscriere

 

Organizator

  • REGEDENT AG  |  Zollikerstrasse 144  |  CH-8008 Zürich  |  Switzerland