ITI International Team for Implantology este o organizatie academica independenta, non profit, a carei misiune este promovarea si diseminarea cunoasterii în domeniul implantologiei dentare si a regenerarii tisulare prin cercetare, dezvoltare si programe educationale, în beneficiul pacientilor. In prezent, ITI cuprinde peste 8.000 membri, organizati intr-un numar mare, în crestere, de sectiuni nationale si Study Club-uri, fiind considerata lider stiintific în implantologia dentara.

Respectand filozofia ITI, pe 27 februarie 2011 se inaugureaza la Bucuresti primul club de studiu ITI din Romania, având drept scop integrarea medicilor implantologi, a tehnicienilor dentari si asistentelor medicale de specialitate din tara noastra în aceasta vasta retea stiintifica internationala.

ITI Study Club Bucuresti îsi propune sa dezvolte o retea de profesionisti în domeniul implantologiei orale, în stransa colaborare cu specialistii din întreaga lume uniti în spiritul filozofiei ITI, care sa discute impreuna cazuistica si sa îsi împartaseasca experinta în vederea tratarii cât mai eficiente a cazurilor clinice dificile, în beneficiul pacientilor.