Logo Paro

 

Filozofie

paro reprezintă inovație elvețiană in domeniul îngrijirii dentare. Portofoliul de produse înglobează un sistem de profilaxie unic și cuprinzător.

Cu peste 50 de ani de experiență, produsele paro au devenit consacrate pe piața internațională.

Inovația, durabilitatea și grija reprezintă principiile companiei paro și se reflectă în toate produsele.

Fabricat în Elveția din 1969

paro este o marcă a companiei elvețiene Esro AG, bazată în Kilchberg, lângă Zurich. Esro AG s-a constituit în 1969 și este specializată în producția de produse de îngrijire orală.

Echipa proprie lucrează cu grijă și atenție la consultanță, producție, cercetare și dezvoltare, pentru a oferi zâmbete de durată.

 

Inovații paro

paro este focalizat pe utiliziatorul final al produselor. Puteți beneficia de o serie de inovații ce fac îngrijirea orală proactivă, simplă și eficientă. Printre acestea se numără:

 

paro sonic – prima periuță dentară sonică care permite combinarea îngrijirii interdentare cu sistemul paro isola F-system. Cu până la 41000 mișcări pe minut.

paro 3star-technology – "metoda triunghiulară" patentată ce constă în periile interdentare care corespund anatomiei spațiilor intrdentare. Pentru comfort și eficiența în curățare sporite.

paro brush-stick – scobitoarea de plastic catifelată. Ușor de folosit și eficientă.

paro amin – pastă de dinți fără SLS, special produsă în Elveția cu florură de amină și ingredientul antiseptic Pantenol. Întărește smalțul și flora orală.

paro geluri cu fluor - geluri de înaltă concentrație de amină sau fluorură de sodiu, cu arome de fructe sau mentă. Eficiența foarte ridicată și gust plăcut.

paro isola-technologyparo sunt primele produse de pe piață care prezintă un strat de acoperire pe sârmele metalice ale periilor interdentare. Protejează smalțul și elimină "efectul de baterie".

 

Tehnologia paro-isola

 

Esro AG este primul producător care a introdus pe piață acoperirea sârmelor metalice cu un strat de plastic. Tehnologia paro-isola este patentată și prezentă la toate periile interdentare din portofoliul paro.

Sârmele cu acoperire formează miezul subțire a periilor interdentare. Mulțumită stratului de acoperire de înaltă calitate, nici o particulă de metal nu va fi în contact cu dinții, obturațiile sau lucrările dentare. Acest lucru previne rănirile sau uzurile precum și durerosul "efect de baterie" cauzat de eliberările de ioni ai elementelor bipolare.

 

Considerente privind periile interdentare

Precum în cazul oricărui sistem de curățare interdentară, este de importanță maximă alegerea unei perii de mărime corectă. O perie de diametru prea mic nu va înlatura în totalitate placa. O perie de diametru prea mare nu va pătrude în spațiile interdentare și poate leza gingia.

Poza construcție perii interdentare paro isola

 

 

Poza construcție perii interdentare paro 3star tech

Perii interdentare cu formă și potrivire corespunzătoare anatomic

Pentru a satisface nevoile tuturor pacienților paro oferă o gamă largă de perii interdentare, disponibile în multiple diametre, cu forme conice sau evazate. Pe lângă periile sferice, paro a dezvoltat tehnologia 3star, pentru a respecta formele anatomice ale spațiilor interdentare și îmbunătați astfel potrivirea și eficiența curățării.

Sistemul universal și interschimbabil paro isolaF

Periile interschimbabile ale sistemelor paro isolaF și paro isola3star sunt compatibile cu prinderile tuturor periuțelor de dinți paro. Mulțumită sistemului inteligent și igienic de prindere, periile sunt foarte ușor de înlocuit.

Mecanismul de prindere este bazat pe inserție și rotație. Peria este astfel bine fixată în suport și poate fi ulterior detașată cu ușurință cu mâna sau folosind capacul igienic ce poate fi utilizat precum o cheie. Doar plasați capătul mai îngust al capacului pe perie și rotiți la 90 de grade.

paro slider box

Majoritatea produselor paro destinate uzului interdentar sunt furnizate în cutia inteligentă paro slider. Pentru deschiderea cutiei capacul poate fi glisat cu o singură mână sau detașat pur și simplu. Cutia este refolosibilă, reducând astfel deșeurile.

Puteți profita astfel de beneficiile: Ușor de cărat - Ușor de depozit - Ușor de manevrat