24/2/2021 București, România

IMPLANT DIVISION SRL devine unic importator și distribuitor CAMLOG® în România

 

logo camlog

 

Începând cu luna februarie 2021 Implant Division SRL devine unic importator și distribuitor CAMLOG® în România, totodată lansând oficial, in premieră și exclusivitate pentru România, brandul CAMLOG®, precum și linia de implanturi dentare iSy, linia de implanturi dentare CONELOG Progressive® și sistemul protetic COMFOUR®.

 

Despre compania CAMLOG®

CAMLOG este un furnizor de vârf pentru soluții și produse de implantologie și protetica dentară, cu o experiență de peste 33 de ani. Principiile CAMLOG sunt oferirea de soluții premium cu un aport sporit de plusvaloare adus atât medicilor cât și pacienților, soluțiile CAMLOG distingându-se prin funcționalitate crescută, un număr redus de componente, procese simple și ușoare de aplicare a tratamentelor precum și timpi de tratament reduși. Cercetarea și Dezvoltarea sunt prioritare, desfășurându-se în departamentul intern în concordanță cu cele mai noi descoperiri și principii științifice și tehnologice.

De asemenea, CAMLOG acționează în concordanță și cu principiile etice și de responsabilitate atât față de parteneri, față de angajați precum și față de mediu.

 

În prezent CAMLOG este cel mai vândut brand de implanturi dentare din Germania.

Sediul General și Centrul de Cercetare și Dezvoltare CAMLOG® se alfă în Basel, Elveția, iar producția în fabrica ultra modernă din Wimsheim, Germania.

 

Despre produsele CAMLOG®

Filozofia Camlog despre consecvență în calitate a fost confirmată în mod repetat prin certificarea în sistemele de calitate sub standardele EN ISO 13485 și EN ISO 9001, precum și prin respectarea Directivei Europene 93/42/EWG pentru dispozitivele medicale.

  • linia de implanturi dentare iSy este cel mai nou și inteligent sistem de implanturi dentare CAMLOG.  Oferă calitate, simplitate și versatilitate, precum și o procedură de lucru unică. De asemenea, oferă toate componentele necesare intr-un singur pachet. (detalii)
  • linia de implanturi dentare CONELOG Progressive® ușurează implementarea conceptelor actuale de tratament, precum restaurările imediate, oferind o stabilitate primară excelentă, conexiunea unică CONELOG, platform switching integrat și opțiuni protetice foarte vaste. (detalii)
  • sistemul protetic COMFOUR® este proiectat pe baza ideei de multifuncțional și versatil, oferind multiple posibilități de restaurare, de la unidentar la edentații complete tratate prin protezare pe 4 sau 6 implanturi dentare. (detalii)